Cara Daftar Ninja Van Rider/ Driver 2024 Online (Register & Login)

Cara Daftar Ninja Van Rider/ Driver 2024 Online (Register & Login). Berminat bekerja penghantar barang ke rumah orang? Panduan buat rakyat Malaysia yang berminat menjadi rider dan driver di Ninja Van Malaysia. Untuk makluman, Ninja Van Malaysia merupakan salah satu servis penghantaran barang yang disediakan di Malaysia selain kurier Pos Laju, Shopee Express dan J&T Express. Bagi yang berminat boleh membuat pendaftaran Ninja Van Rider/ Driver secara dalam talian menerusi laman web https://www.ninjavan.co.

Cara Daftar Ninja Van Rider/ Driver 2023 Online (Register & Login)

Cara Daftar Ninja Van Rider/ Driver 2024 Online (Register & Login)

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang Ninja Van Rider/ Driver termasuk memaparkan syarat kelayakan, pendaftaran dan hubungi:

Apa Itu Ninja Van?

Ninja Van adalah penyedia perkhidmatan logistik dan penghantaran pakej yang mempunyai gudang di negara-negara ASEAN termasuk Singapura, Indonesia, dan Vietnam.

Di Malaysia, Ninja Van menawarkan tiga jenis perkhidmatan di kedai mereka iaitu B2C untuk pelanggan, C2C untuk pelanggan berjalan masuk (walk in) dan Pick-Up & Drop off (PUDO). Sehingga kini, Ninja Van Malaysia mempunyai lebih 30 cawangan di seluruh Lembah Klang.

Syarat Permohonan Ninja Van Rider/ Driver

Antara syarat-syarat kelayakan permohanan Ninja Van Rider/ Driver adalah seperti berikut:

a. Warganegara Malaysia.

b. Berusia 18 tahun dan ke atas.

c. Mempunyai lesen kenderaan yang sah.

d. Mempunyai motosikal atau van atau kereta untuk penghantaran barang.

Cara Pendaftaran Ninja Van Rider/ Driver Online

1. Pendaftaran boleh dibuat dengan mengisi form secara online menerusi pautan https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfg0rxyy34uaNV8a_XI92Z-eYABYRls1PJ0t7411Rn50iIwfw/viewform

2. Lengkapkan maklumat yang diperlukan.

Untuk keterangan lanjut sila emel ke support_my@ninjavan.co atau layari portal di https://www.ninjavan.co/

BACA JUGA: Cara Mohon Lalamove Rider Online

Leave a Reply