Koleksi Soalan SPM Sebenar (Semua Subjek)

Koleksi Soalan SPM Sebenar (Semua Subjek). Adakah anda calon SPM tahun 2018 yang bakal menduduki hujung tahun ini? Panduan buat anda khususnya pelajar Tingkatan Lima yang bakal menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tahun 2018. Peperiksaan bertulis Sijil Pelajaran Malaysia akan diadakan pada 13 November hingga 13 Disember 2018 berdasarkan makluman daripada Lembaga Peperiksaan Malaysia. Jadual peperiksaan yang lain iaitu PT3, STAM dan STPM boleh dirujuk Jadual Peperiksaan Awam 2018.

Koleksi Soalan SPM Sebenar (Semua Subjek)

Koleksi Soalan SPM Sebenar (Semua Subjek)

Berikut dikongsikan adalah koleksi soalan sebenar SPM 2018 yang boleh dijadikan rujukan pelajar. Calon dikehendaki memuat turun contoh-contoh soalan percubaan SPM melalui link disediakan di bawah dalam bentuk PDF.

Koleksi Soalan SPM 2016

● BAHASA MELAYU – Kertas 1

● BAHASA INGGERIS – Kertas 1 + Kertas 2

Koleksi Soalan SPM 2015

● BAHASA MELAYU – Kertas 1 & 2

● BAHASA INGGERIS – Kertas 1 & 2

● SAINS – Kertas 1 & 2

● SEJARAH – Kertas 1, 2 & 3

● MATEMATIK – Kertas 1 & 2

● MATEMATIK TAMBAHAN

● BAHASA ARAB – Kertas 1 + Kertas 2

Nota : Senarai kertas soalan peperiksaan sebenar SPM beserta skema jawapan akan ditambah dari semasa ke semasa.

INFO BERKAITAN :

Koleksi Soalan Peperiksaan Percubaan SPM SBP MRSM 2018

Koleksi Nota Sejarah Tingkatan 5 SPM Semua Bab

Semoga perkongsian tentang Koleksi Soalan SPM Sebenar (Semua Subjek) ini dapat dijadikan rujukan buat semua calon Tingkatan Lima. Selamat menduduki peperiksaan dan moga memperolehi keputusan cemerlang dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia sebenar.

Penafian : Kertas soalan-soalan ini bukan hak milik www.upuonline.net dan ianya tidak dihoskan oleh pihak kami. Ianya perkongsian yang diambil dari sumber-sumber sedia ada di laman internet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: