Permohonan Jawatan Kosong USM 2023 Universiti Sains Malaysia

Permohonan Jawatan Kosong USM 2023 Universiti Sains Malaysia. Anda sedang mencari pekerjaan di Universiti Awam? Peluang permohonan terbuka kepada pemohon yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan di Universiti Sains Malaysia (USM) tahun 2023. Untuk makluman, USM adalah sebuah Universiti Awam di Malaysia mempelawa calon yang berkelayakan membuat permohonan jawatan kosong USM dengan menghantar borang ke email yang dinyatakan di bawah. Tarikh tutup permohonan adalah tidak dinyatakan.

Permohonan Jawatan Kosong USM 2023 Universiti Sains Malaysia

Permohonan Jawatan Kosong USM 2023 Universiti Sains Malaysia

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang jawatan kosong terkini di Universiti Sains Malaysia termasuk memaparkan tarikh, kekosongan jawatan dan cara permohonan :

UNIVERSITI SAINS MALAYSIA adalah sebuah Universiti Awam yang bertekad untuk menjadi sebuah pusat rujukan serantau dalam Integrasi Naqli dan Aqli sedang mencari calon-calon yang berkelayakan, dinamik, bermotivasi tinggi untuk mengisi jawatan berikut :

Tarikh tutup permohonan : 16 Jun 2021

Senarai Jawatan Kosong Di USM

Jawatan : PENSYARAH

Cara Permohonan Jawatan Kosong Universiti Sains Malaysia Online

Permohonan boleh dibuat dengan menghantar butiran jaya diri (CV) dan dokumen lain yang berkaitan melalui emel atau pos selewat-lewatnya pada 16 Jun 2021 kepada ;

DEKAN
Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan
Universiti Sains Malaysia
11800 USM Pulau Pinang
Emel : dean hum@usm.my

Nota : Hanya permohonan yang disenaraipendek sahaja akan dipanggil temuduga.

BACA JUGA : Permohonan USM 2022 (Ijazah Sarjana Muda & Diploma Kejururawatan)

Leave a Reply