Jawatan Kosong UTHM 2022 Online Universiti Tun Hussein Onn

Jawatan Kosong UTHM 2022 Online Universiti Tun Hussein Onn. Anda ingin bekerja di Universiti Tun Hussein Onn? Peluang permohonan terbuka kepada pemohon yang berkelayakan, berkomited dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan di Universiti Tun Hussein Inn (UTHM) bagi pengambilan tahun 2021. Untuk makluman menerusi portal UTHM, kini ditawarkan pelbagai jawatan kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia. Permohonan jawatan kosong UTHM ini boleh dibuat secara online di laman web rasmi UTHM selepas iklan tawaran dikeluarkan.

Jawatan Kosong UTHM 2022 Online Universiti Tun Hussein Onn

Jawatan Kosong UTHM 2022 Online Universiti Tun Hussein Onn

Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan secara SEMENTARA / TETAP seperti berikut :-

Senarai Jawatan Kosong Di UTHM

RESEARCH ASSISTANT

Cara Permohonan Jawatan Kosong Universiti Tun Hussein Onn 2021 Online

(a) Permohonan jawatan ini boleh dibuat secara atas talian (online) sepenuhnya di laman web rasmi UTHM https://www.uthm.edu.my/en/latest-info/115-job-vacancies-for-research-assistant.

(b) Borang permohonan serta salinan dokumen sokongan berkaitan jawatan yang dipohon TIDAK PERLU dikemukakan kepada pihak UTHM. Hanya calon yang dihubungi oleh pihak UTHM sahaja perlu mengemukakan dokumen sokongan berkaitan.

Nota :

a) Hanya calon yang berjaya sahaja akan di senarai pendek dan dihubungi bagi tujuan pemilihan/temu duga.

(b) Calon yang tidak dihubungi sehingga tamat tempoh sahlaku permohonan hendaklah beranggapan bahawa permohonan TIDAK BERJAYA.

(c) TEMPOH SAHLAKU permohonan adalah selama sembilan (9) bulan dari tarikh tutup permohonan yang telah ditetapkan.

Untuk pertanyaan lanjut tentang jawatan kosong ini, sila kemukakan secara e-mel kepada perjawatan@uthm.edu.my.

BACA JUGA : Permohonan Kemasukan ke UTHM 2021/22

Sumber : UTHM

Leave a Reply