Permohonan MSU 2023 Online Lepasan SPM/ STPM (Management & Science University)

Permohonan MSU 2023 Online Lepasan SPM/ STPM. Berminat melanjutkan pengajian ke MSU? Panduan buat anda yang ingin meneruskan pengajian ke Management & Science University (MSU) ambilan 2023. Untuk makluman, MSU merupakan antara universiti swasta yang terkemuka di Malaysia. Bagi anda yang berkelayakan boleh membuat permohonan kemasukan ke MSU secara online dengan mengisi borang permohonan di laman web rasmi MSU.

Permohonan MSU 2023 Online Lepasan SPM/ STPM

Management & Science University atau MSU Malaysia merupakan sebuah universiti swasta yang terletak di Shah Alam, Selangor. MSU telah diberikan ‘Universiti Status Cemerlang’ dan menawarkan pelbagai program bagi lepasan Diploma, Ijazah dan Asasi.

Permohonan MSU 2023 Online Lepasan SPM/ STPM

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang kemasukan ke Management Science University termasuk memaparkan syarat kelayakan dan aplikasi permohonan :

Syarat Kemasukan MSU 2023

Sebelum membuat permohonan, sila rujuk syarat kemasukan ke MSU bagi bidang pengajian masing-masing. Pemohon boleh menyemak syarat kemasukan ke laman https://www.msu.edu.my/course

Cara Permohonan Kemasukan ke MSU Online

a. Untuk permohonan anda hendaklah mengisi maklumat yang diperlukan menerusi atas talian. Calon boleh terus ke laman web rasmi MSU http://www2.msu.edu.my/

b. Lengkapkan borang permohonan dengan maklumat sahih dan diperlukan sahaja.

Untuk keterangan lanjut tentang kemasukan MSU, sila hubungi ;

Management and Science University DU019(B)
University Drive, Off Persiaran Olahraga,
Section 13, 40100 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia
TEL: +(603) 5521 6868

BACA JUGA : Senarai Universiti Swasta di Malaysia

Leave a Reply

%d bloggers like this: