Semakan Keputusan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan 2022

Semakan Keputusan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan 2022. Bilakah tarikh keputusan peperiksaan Separa Perubatan? Panduan buat anda yang telah menduduki peperiksaan online Latihan Separa Perubatan bertaraf Diploma pada 25 September 2018. Untuk makluman menerusi portal rasmi SPA, seramai 13,558 calon yang telah menduduki peperiksaan Latihan Separa Perubatan bertaraf Diploma. Keputusan peperiksaan Separa Perubatan sesi September 2020 akan diumumkan pada bulan Oktober 2020 di portal SPA. Tahniah kepada anda yang mendapat keputusan lulus dalam peperiksaan Separa Perubatan.

Semakan Keputusan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan 2022

Semakan Keputusan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan 2022

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang keputusan peperiksaan Latihan Separa Perubatan termasuk memaparkan tarikh dan aplikasi semakan :

Tarikh Semakan : akan dikemaskini

Cara Semak Keputusan Peperiksaan Separa Perubatan 2022

Calon boleh semak status peperiksaan online Separa Perubatan tahun 2022 secara dalam talian menerusi laman web www.spa.gov.my.

Bagi anda yang lulus peperiksaan online bakal ke fasa seterusnya iaitu Ujian Psikometrik atau terus ke temuduga.

Panduan Temuduga Separa Perubatan

Bagi anda yang lulus peperiksaan online Latihan Separa Perubatan 2022, anda bakal lalui ke fasa seterusnya iaitu temuduga. Bagaimana persediaan anda? Berikut dikongsikan adalah panduan atau rujukan temuduga separa perubatan bertaraf Diploma.

>> DAPATKAN PANDUAN TEMUDUGA SEPARA PERUBATAN BERTARAF DIPLOMA

BACA JUGA : Senarai Kolej Kejururawatan Latihan Separa Perubatan KKM

Semoga anda berjaya ditawarkan penempatan ke Kolej Kejururawatan bagi ambilan 2022.

Leave a Reply

%d bloggers like this: