Semakan Keputusan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan 2018

Semakan Keputusan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan 2018. Panduan buat anda yang telah menduduki peperiksaan online Latihan Separa Perubatan bertaraf Diploma pada 25 September 2018. Untuk makluman menerusi portal rasmi SPA, seramai 13,558 calon yang telah menduduki peperiksaan Latihan Separa Perubatan bertaraf Diploma. Keputusan peperiksaan Separa Perubatan sesi September 2018 akan diumumkan di portal SPA pada 2 Oktober 2018.

Semakan Keputusan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan 2018

Semakan Keputusan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan 2018

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang semakan keputusan peperiksaan Latihan Separa Perubatan 2018 termasuk tarikh dan aplikasi semakan :

Tarikh Semakan : 2 Oktober 2018 (Selasa)

Aplikasi Semakan : www.spa.gov.my

Panduan Temuduga Separa Perubatan

Bagi anda yang lulus peperiksaan online Latihan Separa Perubatan 2018, anda bakal lalui ke fasa seterusnya iaitu temuduga. Bagaimana persediaan anda? Berikut dikongsikan adalah panduan atau rujukan temuduga separa perubatan bertaraf Diploma.

>> DAPATKAN PANDUAN TEMUDUGA SEPARA PERUBATAN BERTARAF DIPLOMA

INFO BERKAITAN : Senarai Kolej Kejururawatan Latihan Separa Perubatan KKM

Selamat membuat semakan keputusan peperiksaan online Separa Perubatan Bertaraf Diploma sesi September 2018. Semoga anda berjaya ditawarkan penempatan ke Kolej Kejururawatan bagi ambilan 2019.

Leave a Reply

%d bloggers like this: