Senarai Foodpanda Voucher & Promo Code Mac 2023 (Cara Tebus)

Senarai Foodpanda Voucher & Promo Code Mac 2023 (Cara Tebus). Nak tebus voucher atau promo code Foodpanda tahun 2023? Panduan buat rakyat Malaysia yang menggunakan Foodpanda. Foodpanda merupakan penyedia perkhidmatan penghantaran makanan antara popular di Malaysia selain Grab Food. Setiap bulan, Foodpanda Malaysia akan menyediakan beberapa voucher dan promo code buat pengguna berdaftar untuk menggunakan kod tersebut bagi mendapatkan diskaun harga atau free delivery untuk setiap pembelian melalui aplikasi Foodpanda. Bagi yang mempunyai akaun Foodpanda boleh menebus voucher atau promo code melalui aplikasi Foodpanda.

Senarai Foodpanda Voucher & Promo Code Mac 2023 (Cara Tebus)

Senarai Foodpanda Voucher & Promo Code Mac 2023 (Cara Tebus)

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang voucher dan promo code Foodpanda termasuk memaparkan cara tebus:

Apa Itu Foodpanda?

Foodpanda adalah sebuah syarikat perkhidmatan penghantaran makanan yang berasal di Berlin, Jerman. Foodpanda telah bekerjasama dengan lebih daripada 27,095 restoran di 193 negara dan salah satunya adalah di Malaysia.

Cara Tebus Foodpanda Voucher & Promo Code

1. Daftar akaun Foodpanda terlebih dahulu, jika belum berdaftar. Sekiranya ada akaun sila log masuk aplikasi Foodpanda.

2. Buat pesanan makanan atau minuman yang anda mahu. Seterusnya, klik pada “View Your Cart”.

3. Kemudian klik pada “Do You Have A Voucer?”

4. Masukkan mana-mana kod baucer yang bersesuai dengan pesanan anda dan klik “Apply”.

5. Sekiranya sudah masukkan voucher, sila buat pembayaran yang dikehendaki.

Senarai Foodpanda Vouchers & Promo Code Terkini

DEALPROMO CODESVALIDITY VALID FOR
PESTAPANDA mendapat potongan 40% sepanjang bulan, dengan penjimatan sehingga RM10. *Syarat & Syarat dikenakanPESTAPANDA1 – 31 Januari 2023 (atau selagi stok masih ada)Pelanggan Baharu & Sedia Ada *Sah untuk tempahan penghantaran makanan dengan restoran terpilih bernilai RM25 dan ke atas. Diskaun maksimum ialah RM10. Had penebusan harian dikenakan. Sementara stok masih ada.
PICKUPFEST tersedia sepanjang bulan sekarang, dapatkan potongan 28%* apabila anda mengumpul sendiri pesanan anda!PICKUPFEST1 – 31 Januari 2023 (atau selagi stok masih ada)Pelanggan Baharu & Sedia Ada *Sah untuk tempahan pengambilan dengan restoran terpilih bernilai RM25 dan ke atas. Diskaun maksimum ialah RM7. Had penebusan harian dikenakan. Sementara stok masih ada.
Diskaun 30% untuk pesanan penghantaran makanan dengan kod DINNER setiap hari!DINNER19 – 31 Januari 2023 (atau selagi stok masih ada)*Sah untuk tempahan penghantaran makanan sahaja. Kod tidak boleh digunakan untuk pengambilan, kedai, pesanan kedai. Perbelanjaan minimum ialah RM25. Diskaun maksimum ialah RM7.50. Had penebusan/pelanggan harian dikenakan. Sementara stok masih ada.
Diskaun RM10 untuk kedai terpilih dengan kod SHOP10SHOP101 – 31 Januari 2023 (atau selagi stok masih ada)Pelanggan Baharu & Sedia Ada *Sah untuk tempahan kedai terpilih bernilai RM60 & ke atas setiap pelanggan. Had penebusan harian dikenakan atau selagi stok masih ada.
Diskaun 20% untuk kedai terpilih dengan kod PESTASHOPPESTASHOP1 – 31 Januari 2023 (atau selagi stok masih ada)Pelanggan Baharu & Sedia Ada *Sah untuk tempahan kedai terpilih bernilai RM50 & ke atas setiap pelanggan. Had penebusan harian dikenakan atau selagi stok masih ada.
Nikmati potongan RM10 dan hantar barangan runcit anda sepantas 30 minit dari pandamartTENMART1 – 31 Januari 2023 (atau selagi stok masih ada)Pelanggan Baharu & Sedia Ada *Sah untuk semua tempahan pandamart bernilai RM60 dan ke atas. Had penebusan harian dikenakan, sementara stok masih ada.
Raikan CNY seperti panda, nikmati diskaun RM15 untuk makanan dan penghantaran barangan runcit!HUAT159 Januari – 5 Februari 2023 (selagi stok masih ada)Pelanggan Baharu & Sedia Ada *Sah untuk sebarang tempahan foodpanda bernilai RM88 dan ke atas. Had penebusan harian dikenakan, sementara stok masih ada.
Touch ‘n Go eWallet kini boleh didapati di foodpanda! Buat pembayaran menggunakan Touch ‘n Go eWallet dan nikmati potongan RM12.TNG23 Januari – 28 Februari 2023 (selagi stok masih ada)*Sah untuk tempahan foodpanda bernilai RM25 dan ke atas. Hanya terpakai untuk pesanan yang dibayar menggunakan Touch ‘n Go eWallet. Terhad kepada 1 penebusan bagi setiap pelanggan. Sementara stok masih ada.

NOTA: Untuk tahu lebih lanjut tentang voucher dan promo code Foodpanda boleh ke pautan https://www.foodpanda.my/contents/deals

Untuk dapatkan maklumat lanjut boleh ke Facebook Foodpanda https://www.facebook.com/FoodpandaMalaysia.

Leave a Reply

%d bloggers like this: