Permohonan Biasiswa Nokia Foundation 2023 Online (Semakan Keputusan)

Permohonan Biasiswa Nokia Foundation 2023 Online (Semakan Keputusan). Panduan buat pelajar yang ingin mengikuti pengajian di peringkat Ijazah di Finland. Untuk makluman menerusi laman Nokia, menawarkan biasiswa yayasan Nokia tahun 2022 kepada mereka yang berkelayakan untuk menjalani program Ijazah di Finland. Permohonan boleh dibuat secara online dengan mengisi borang permohonan di laman web rasmi Nokia. Tarikh tutup permohonan pada 22 September 2022.

Permohonan Biasiswa Nokia Foundation 2023 (Borang)

Biasiswa Nokia bertujuan untuk menggalakkan penyelidikan doktoral dan penyelidikan yang cepat. Biasiswa ini diberikan kepada individu yang mengikuti ijazah kedoktoran dalam teknologi maklumat atau telekomunikasi. Biasiswa boleh diberikan untuk pengajian kedoktoran di universiti Finland atau pemohon Finland untuk pengajian kedoktoran di luar negara.

Permohonan Biasiswa Nokia Foundation 2023 Online (Semakan Keputusan)

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang Biasiswa Nokia Foundation termasuk memaparkan tarikh, syarat kelayakan dan cara permohonan :

Tarikh : 1 Ogos – 22 September 2022

Pemohon mesti menerima kenyataan komitmen dari penyelia utamanya, yang merupakan seorang profesor, doktor, atau saintis kanan di universiti di mana pelajar itu mengikuti ijazahnya. Biasiswa boleh diberikan tidak lebih daripada dua kali kepada individu yang sama.

BIDANG PENGAJIAN

Pemberian diberikan kepada individu yang mengikuti Ijazah Kedoktoran dalam teknologi maklumat atau telekomunikasi atau dalam disiplin saintifik.

Cara Permohonan Biasiswa Nokia Online

Permohonan ini boleh dibuat secara online dengan mengisi borang permohonan di https://nokiafoundation.apurahat.net/.

Nota : Para penerima biasiswa Nokia akan diterbitkan pada Disember 2022 di laman web Nokia Foundation. Biasiswa akan dibayar terus kepada para penerima.

Untuk mendapatkan maklumat tambahan tentang permohonan sila emel ke nokia.foundation@nokia.com.

Sumber : https://nokiafoundation.com/grants/nokia-scholarship/

Leave a Reply